Vi söker nya medarbetare till förskoleköken i Boden 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du utbildad kock/kokerska, trivs i en miljö där man får kombinera matlagning med pedagogyrket?

I samarbete med Bodens kommun söker vi dig som kan arbeta som kock/kokerska i förskolekök samt vid behov arbeta i barngrupp på förskola och fritidshem. Arbetet utförs på veckodagar under dagtid. Utifrån kundens behov kan arbetstiderna variera. Det är även en fördel med tillgång till egen bil då arbetsplatserna kan skifta.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till förskolor och skolor i Bodens kommun.

Din profil

Vi söker dig med utbildning och/eller erfarenhet inom matlagning till restaurang, skola eller liknande. Tjänsten innebär en del beräknande och inköp, så erfarenhet eller kunskap inom ekonomi värdesätts. Meriterande är även utbildning eller erfarenhet av arbete i förskola eller fritidshem. Du ska vara självgående då du delvis kommer arbeta ensam i köket. Det är också av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande, strukturerad och har en positiv inställning. För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Vid frågor rörande tjänsten är ni välkomna att kontakta Erika Kask 070-576 85 33.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

3

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-03-23
AMS-ID: 7582078

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.