Vi söker operatörer till Lut och Kraft vid Karlsborgs bruk 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi söker operatörer till Lut och Kraft vid Karlsborgs bruk.

Är du en lagspelare som tar ansvar och vill arbeta mot gemensamma mål tillsammans med kollegorna i skiftlaget? Är du dessutom intresserad processindustri, teknik och gillar problemlösning? BillerudKorsnäs i Karlsborg söker nu engagerade Operatörer till avdelning Lut & Kraft. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Om tjänsten

Befattningen hanterar processerna sodapanna, barkpanna, indunstning och mixeri. I befattningen ingår även arbetsuppgifter som fältoperatör där användning av hjullastare ingår.
Som operatör är man en del av ett team om 7-8 personer/skiftlag där samtliga medlemmar tillsammans ansvarar för att nå uppsatta mål och leverera kvalité på ett säkert sätt. Ett aktivt deltagande i arbetsmiljöarbete, felavhjälpning och problemlösning ingår som en viktig del i arbetsuppgifterna. Arbetsrotation ingår som en naturlig del av arbetet och målsättningen är att varje operatör skall kunna minst tre operatörsavsnitt. För delprocessen sodapanna krävs att operatören skall vara/bli certifierad.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 5-skift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 3-årig gymnasieutbildning. Erfarenhet inom massaproduktion eller annan processindustri är meriterande såväl som kunskaper inom underhåll (exempelvis el, automation, styr och regler). Svenska i tal och skrift är ett krav, kunskaper i engelska är meriterande. Tjänsten kräver att du har B-körkort. I övrigt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är teknikintresserad och värdesätter ett drivande arbetssätt med förmåga att se förändringar som möjligheter, tar ansvar för eget arbete och utveckling, är analytisk och tycker om att fokusera på detaljer och förstår deras betydelse för helheten. Du Arbetar på ett strukturerat sätt med säkerheten i fokus även vid stressigare situationer och deltar aktivt i förbättringsarbeten såväl i grupp som individuellt. Du agerar på ett respektfullt och prestigelöst sätt gentemot medarbetare för att främja gruppen och relationen med andra människor.
Som en del av vårt löpande arbetsmiljö- och säkerhetsarbete genomförs alkohol- och drogtester i samband med anställning.

Vi arbetar mot gemensamma mål med tydliga strategier och visioner och vi erbjuder dig en arbetsplats med tydliga värderingar – Tänka nytt, Samarbeta, Känna ansvar och Skapa värde är våra kärnvärden.

Ansök via: https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lediga-tjanster2?vid=2086305

Antal tjänster

1

Adress

BillerudKorsnäs Sweden AB Karlsborgsbruk, , 95283 KARLSBORGSVERKEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: BillerudKorsnäs Sweden AB Karlsborgsbruk, , 95283 KARLSBORGSVERKEN
Senaste dag: 2018-08-13
AMS-ID: 0018-345039

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.