Vik Socialsekreterare 1 x 100 % med inriktning unga vuxna 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Team Individ arbetar med vuxna personer som av olika anledningar är i behov av stöd och hjälp för att erhålla en fungerande livssituation. Teamet består av handläggare med bred kompetens inom socialt arbete i stort samt spetskompetens inom områden såsom försörjningsstöd, missbruk/beroende samt LSS/socialpsykiatri.

Team Familj arbetar med stöd och hjälp till familjer – föräldrar, barn och unga som av olika anledningar är i behov av stöd för att erhålla en fungerande livssituation. Teamet består av handläggare med bred kompetens inom social arbete i stort samt med spetskompetens inom områden såsom försörjningsstöd, barn och unga, missbruk/beroende, och familjerätt.

Vi söker nu en socialsekreterare med inriktning unga vuxna till Team Individ/Team Familj för ett vikariat på drygt ett år med goda förutsättningar för fortsatt tjänstgöring. I tjänsten ingår handläggning av ärenden gällande unga vuxna 18-29 år med primärt missbruks- och beroendeproblematik. Team Individ och Team Familj har i dagsläget 6,0 socialsekreterare som arbetar med denna inriktning varav 2,0 tjänster har inriktning unga vuxna. Dessa arbetar i nära samarbete med Team stöd som är Individ- och familjeomsorgens samlade öppenvård samt med Team Mottagning som är Individ- och familjeomsorgens gemensamma väg in.

Hos oss blir du en viktig kugge i en brukarvänlig organisation uppbyggd utifrån multikompetenta team som gemensamt utifrån olika kompetensområden arbetar med målet att skapa en fungerande helhet för den enskilde. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete i positiva team med god sammanhållning. Tillsammans med de andra teamen inom IFO bedriver och utvecklar vi en organisation uppbyggd för att ha den enskilde och familjen i fokus.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med myndighetsutövning, d v s utredning, bedömning och beslutsfattande utifrån gällande lagstiftning inom området, d v s socialtjänstlagen, SoL, Lagen om vård av unga, LVU och Lagen om vård av missbrukare i vissa fall, LVM samt ansvara för uppföljningar och omprövningar av dessa beslut. Dokumentation utgör en betydande del av arbetet liksom att tillsammans med andra samverka internt och externt.

KVALIFIKATIONER

Socionomutbildning. Kunskap och erfarenhet inom området missbruk/beroende liksom erfarenhet av myndighetsutövning är meriterande. Vi söker en strukturerad, positiv och flexibel person som kan bidra till verksamhetens utveckling och ett gott samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort B erfordras.
Arbetstid 07:45-17:00. Verksamheten tillämpar flextid samt sommar- och vintertid.

ÖVRIGT

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Antal tjänster

1

Adress

Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen, Stadshuset, 96186 BODEN
Senaste dag: 2019-03-29
AMS-ID: 8198621

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.