Vikariat Chaufför, Kiruna 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Bli en del av vårt team

PostNord söker en chaufför för ett längre vikariat över sommaren som kommer att arbeta med distribution och hämtning av pallar, paket och brev i distributionsområde Kiruna.
 

Du har vad som krävs

Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor är tillit och respekt naturligt för dig. Som person uppträder du korrekt och är en god representant för PostNord. Vi ser gärna att du är noggrann, ansvarstagande och har du erfarenhet inom logistikbranschen är det positivt. Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker ofta i ett högt tempo, så fysisk styrka är en fördel. Du har C- körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Ange i ditt CV vilka körkorts och övriga behörigheter du har t.ex. YKB, ADR, truckkort, samt utbildning och tidigare yrkeserfarenheter. Vi söker dig som kan arbeta heltid och börja vecka 16 eller 17 och kan arbeta fram till vecka 39.   
 

Vi levererar

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till PostNord där vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Ansök

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Emma Thid på 076-142 43 89.  
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

PostNord Sverige AB, Terminalvägen 24, 17173 Solna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: PostNord Sverige AB, Terminalvägen 24, 17173 Solna
Senaste dag: 2018-04-30
AMS-ID: 7656614

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.