Vikarie inom kök på måltidsservice 50 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Barn- och utbildningsförvaltningen har ansvaret för Luleå kommuns skolor, från förskola och grundskola till gymnasium. Vi har det viktiga uppdraget att se till att våra barn och elever får den utbildning, trygghet och kunskap de behöver för att kunna leva ett rikt och allsidigt liv. Vill du vara med på den resan?

Vi söker följande yrkeskategorier för vikariat inom Måltidsservice skolkök/förskolekök. Arbetet avser timvikariat vid behov med möjlighet till längre vikariat.
* Kock
* Måltidsbiträde, tjänsten kan vara en kombinerad kök/städ – tjänst.

Kom och jobba med oss och få en hel kommun att fungera, det du gör på jobbet gör skillnad för någon annan. Är du intresserad av frihet och flexibilitet samt ett självständigt arbete? Är du intresserad av att på ett smidigt sätt kunna kombinera studier med arbete? Är du intresserad av matlagning? Sök då till oss!
Måltidsservice driver alla kommunala kök i Luleå kommun. Vi producerar mat till 61 förskolor, 38 grundskolor och hela gymnasiebyn. Till alla dessa enheter behöver vi kontinuerligt duktiga och engagerade vikarier.

ARBETSUPPGIFTER

Barn- och utbildningsförvaltningen söker korttidsvikarier som med kort varsel vill vikariera vid ordinarie personals frånvaro. Som korttidsvikarie hos oss har du möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser inom förskola, skola och fritidshem. Du får värdefull arbetslivserfarenhet samt ett brett kontaktnät. Arbete i skolkök/förskolekök innebär att du hjälper till med matlagning, förbereda sallader, servera, diska samt städa.
Dina arbetstider varierar beroende på verksamheternas behov. Som korttidsvikarie anger du vilka dagar och tider du kan arbeta och din tillgänglighet matchas sedan mot arbetsplatsernas vikariebehov. Du är garanterad minst 4 timmars arbetspass de dagar du arbetar. Du lägger enkelt in din tillgänglighet och får sms om bokning på din mobiltelefon.

Som korttidsvikarie har du ett viktigt och varierande uppdrag som uppskattas av såväl barn och elever som den ordinarie personalen på våra förskolor och skolor.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

För arbete som kock krävs kockutbildning alternativt utbildning inom kök/storhushåll. För måltidsbiträde krävs restaurangutbildning/måltidsbiträdesutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Som person trivs du med en omväxlande tillvaro och är ansvarsfull. Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta.

ÖVRIGT

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook – Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Antal tjänster

1

Adress

Luleå kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen, Rådstugatan 11, 97185 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen, Rådstugatan 11, 97185 Luleå
Senaste dag: 2019-03-30
AMS-ID: 7947810

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.