Vikarie och samordnare till Pajala Centralskola 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Vi söker dig som vill bli en del av arbetslagen inom Centralskolan. Du kommer att samordna resurser på skolan vid frånvaro av lärare samt själv ingå som intern vikarie på Centralskolan.

Arbetsuppgifter

Ta emot sjukanmälningar av personal på skolan och organisera bemanning på lektioner vid frånvaro av lärare samt själv ingå som intern vikarie på Centralskolan.I tjänsten ingår även att ha läxhjälp och vara en resurs på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker en självständig, noggrann, handlingskraftig person som har ett professionellt och serviceinriktat bemötande. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att utveckla arbetet. Du har en positiv inställning och är flexibel.

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Tidsbegränsad anställning: 2018-11-27–2019-06-19

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Den som erbjuds anställningen ska lämna ett utdrag ur det register som förs enligt lagen (1998:620) om belastningsregister, med krav i Skollag (2010:800).

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-11-26
AMS-ID: 8009468

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.