Vikarier till vård och omsorg 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Vill du vikariera inom vård och omsorg?

Som medarbetare i Pajala Kommun är du en nyckelperson för de som behöver stöd och hjälp. Vi har nu ett stort behov av vikarier till äldreomsorgen både inom hemtjänst och till våra särskilda boenden. Vi behöver även vikarier inom personlig assistans och handledare till våra serviceboenden.

Arbetsuppgifter

På äldreboendena arbetar du med att ge stöd, omvårdnad och tillgodose de boendes behov dygnet runt. Inom serviceboenden och som hemtjänstpersonal ger du insatser, service och personlig omvårdnad åt brukaren i dennes hem. I arbetsuppgifterna ingår även enklare sjukvårdinsatser, administrativ dokumentation, hantering av trygghetslarm, leasingbilar, mobiltelefoner och IT-utrustning. Arbetstiderna inom vården är förlagda dygnet runt, det vill säga: dag, kväll, natt och helg tjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker utbildade undersköterskor eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer vara lämplig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och professionellt förhållningssätt som bland annat innebär att du är serviceinriktad, ansvarstagande, ödmjuk och empatisk och kan sätta brukarens behov i centrum. Arbetet innebär ofta att du arbetar i ett arbetslag och därför är det viktigt att Du kan samarbeta, är initiativrik, utvecklingsbar och flexibel.

För arbete inom hemtjänsten krävs körkort B för manuell bil.

För mer information kontakta: Bemanningsenheten, Telefon 0978-120 00 Telefontid: Måndag-fredag 09.30-11.30 eller 13.00-14.00
E-post: viksam@pajala.se

Antal tjänster

4

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 4
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-12-16
AMS-ID: 8030062

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.