Vill du sommarjobba som personlig assistent i Råneå? 25 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en äldre kvinna som bor på landet utanför Råneå. Vår kund är en glad och positiv kvinna som till följd av en stroke idag är rullstolsburen. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket till exempel omfattar matlagning, handling, personlig hygien och olika aktiviteter.

Mer om tjänsten

Vi söker dig som är intresserad av sommarjobb mellan juni till mitten av september. Under perioden kommer du att få en fast schemarad på heltid där arbetspassen är förlagda dagtid och kvällar under vardagar och helger. 

Vem vi söker?

Det är ett krav att du som söker tjänsten har körkort och tillgång till bil. Det är viktigt att du inte är allergisk då det finns pälsdjur i hushållet. Stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. 

Körkort: Körkort och egen bil fordras
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar utifrån kollektivavtal.
Tillträde: Inskolning omgående eller enligt överenkommelse
Ansökan: Din ansökan läses av kunden, dess anhöriga och personal vid Humana. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Antal tjänster

1

Adress

Humana Assistans AB, Varvsgatan 53, 97233 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Humana Assistans AB, Varvsgatan 53, 97233 Luleå
Senaste dag: 2019-05-30
AMS-ID: 8226483

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.