Vill du utbilda inom webbutveckling och gränssnittsdesign? 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker nu en person som har vana av att jobba med webbutveckling och gränssnittsdesign, är du en fena på att dessutom lära ut till andra så är det kanske dig vi söker?

NTI gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT.
De vill att alla ska kunna använda teknik utifrån sina egna intresseområden – därför satsar de på praktiska labbmiljöer, makerspace och VR-teknik för att låta eleverna uppleva tech och inte bara läsa om det.

Vi söker nu därför en person med kunskaper inom gränssnittsdesign och webbutveckling för att utbilda eleverna från HT-19.
Tjänsten är på ca 30% fördelat på 4 lektionstillfällen per vecka.
Du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till NTI gymnasiet i Luleå.

Din profil

Du som söker ska ha kunskap om programmen och ha vana av att arbeta med dessa, vi ser gärna att du är en social person, trivs att arbeta med ungdomar, är strukturerad och har ett intresse av att undervisa.
Du behöver inte vara utbildad lärare då vi lägger störst vikt vid din yrkesvana och dina personliga egenskaper.
Då tjänsten är på deltid så kan man kombinera med annan deltidstjänst om så önskas.
Vi intervjuar löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor rörande tjänsten går det bra att kontakta Kundansvarig Madeleine Forsbäck på 070 541 87 27 eller rekryterare Therese Isaksson på 072 214 53 29

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2019-08-27
AMS-ID: 8401049

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.