Vill du vara med och göra varje dag till den bästa? 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vi rekryterar just nu Personliga Assistenter till en härlig kille. Om du vill ha bra arbetstider och roliga arbetsförhållanden och arbeta stora delar av din tjänst i skolmiljö så har vi ett jobb till dig.  

Du som söker bör ha en bra energi, men samtidigt vara lugn och trygg i dig själv och bemöta situationer med ro. Du ska ha lätt för att läsa av människor och ha förståelsen för hur man jobbar med ett lågaffektivt bemötande.
Du ska tillsammans med brukarens nätverk kunna arbeta i ett team mot långsiktiga mål där struktur och hållbarhet är viktigt.
Vi hoppas på ett långt samarbete tillsammans. Erfarenhet av lågaffektivt arbete eller autism är meriterande men inte ett krav. Viktigast är att du är rätt person!
Arbetstiderna är förlagda dag och kväll.  Rekrytering sker löpande. 

.

Antal tjänster

1

Adress

God Assistans i Sverige AB, Gustav III:s Boulevard 54, 16974 Solna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: God Assistans i Sverige AB, Gustav III:s Boulevard 54, 16974 Solna
Senaste dag: 2018-07-12
AMS-ID: 7766893

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.