Virkesköpare till Stenvalls Trä AB 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetet vi erbjuder är i ett företag med stark framtidstro och en organisation som präglas av entreprenörskap och driv. Som virkesköpare på Stenvalls Trä AB kommer du att ta ett helhetsansvar för virkesaffären med markägare. Du planerar och genomför avverkning, virkestransport och skogsvård. Du drivs av virkesaffären, trivs med det personliga mötet med markägaren och gillar samarbetet med skogsentreprenörer. Din uppgift är att ytterligare förstärka Stenvalls Trä och fortsätta att utveckla köpverksamheten. Kort och gott – du kommer att vara vår spjutspets i råvaruanskaffningen! En viktig del i ditt arbete är att skapa och behålla ett gott anseende för Stenvalls Trä genom ett långsiktigt och förtroendeingivande arbete.

Till vårt redan framgångsrika team av virkesköpare förstärker vi nu med ytterligare 2 stycken virkesköpare. Du som söker är eller vill bli virkesköpare och växa med oss på Stenvalls Trä AB. Vi har tre arbetsfält som är aktuella och det är Piteå-Älvsbyn, Luleå-Boden samt Råneå-Kalix. Ange i din ansökan vilket arbetsfält som du är mest intresserad av.

Erfarenhet och kompetens?

Krav

• intresse för affärer
• förmåga att aktivt skapa kontakter
• pålitlig och genuin

Meriterande

• skoglig utbildning
• praktiska arbetslivserfarenheter
• goda arbetsresultat.
• erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
• inköp eller säljerfarenhet

Egenskaper?

Som person är du prestigelös och inte rädd för att kavla upp ärmarna. Din samarbetsförmåga är utmärkt och du gillar att ta ansvar. Att bygga relationer, är något du brinner för. Du trivs med att arbeta målmedvetet och kommer lätt till avslut. För att vara rätt person på tjänsten är du ansvarsfull, driven och nyfiken.

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 950 miljoner sek.
Produktionen uppgår till 350 000 m3 sågad vara och ca 70% vidareförädlas direkt till slutkund. Stenvalls Trä AB är moderbolag i en koncern med dotterbolagen Stenvalls Skogar AB, Klubbgärdet Fastighets AB, XL Bygg Stenvalls AB, Kallax Flyg AB samt Genesis IT AB. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

Antal tjänster

2

Adress

Stenvalls Trä AB, Vargbackenvägen 1, 94294 SIKFORS

E-post för ansökan

maria.kihlstrom@stenvalls.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Stenvalls Trä AB, Vargbackenvägen 1, 94294 SIKFORS
Senaste dag: 2018-04-03
AMS-ID: 22195232

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.