VS – montör 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag. LKAB Fastigheter spelar en avgörande roll för nybyggnation, kundanpassning och förvaltning av bostäder och lokaler när samhällena i Kiruna och Gällivare omvandlas. Målet är att långsiktigt och med god lönsamhet tillhandahålla väl underhållna bostäder och lokaler i attraktiva lägen.

Om tjänsten

Nu söker vi en VS-montör till vårt team på LKAB Fastigheter i Malmberget/Gällivare. Som VS-montör hos LKAB Fastigheter jobbar man med allt inom fastighetsbranschen förekommande vs-arbeten både i bostäder och lokaler. Arbetet kan vara både akut avhjälpande eller vid om- till och nybyggnad samt vid det planerade underhållet. Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din omgivning. Likaså att du behärskar olika arbetssituationer, kan arbeta självständigt och alltid sätta kunden i centrum. För att lyckas och trivas i rollen krävs att du är serviceinriktad, strukturerad och ordningsam.

Dina kvalifikationer

Tjänsten kräver gymnasial utbildning inom vs- teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Du ska kunna uppvisa yrkesbevis. Erfarenhet av VS-arbeten inom nyproduktion, ombyggnads, servicearbeten, felsökning, styr-och reglerteknik samt att du har arbetat i större team är meriterande. Du ska ha datorvana och kunna hantera Officeprogram. Funktionella kompetenskrav: – Du ska behärska svenska i tal och skrift. – B-körkort. – Godkända slutbetyg från gymnasiet.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Detta är en heltidstjänst. Arbetet sker på dagtid och arbetsberedskap kan förekomma. Ytterligare upplysningar om tjänsten får du av vår fastighetschef Fredrik Bergström 0980-531 06. Ansök senast 19 augusti på LKAB.com/karriar

Antal tjänster

1

Adress

LKAB FASTIGHETS AB, , 98186 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB FASTIGHETS AB, , 98186 KIRUNA
Senaste dag: 2018-08-19
AMS-ID: 0018-384456

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.