Vulk – och beläggningspersonal 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du redo att upptäcka din potential? Genom kunskap och praktisk färdighet gör vi stor skillnad för våra kunder. Med oss kommer du att kunna erbjuda processlösningar i världsklass för branschen i en resultatmedveten och respektfull kultur.

Metso Sweden AB söker Vulk- och beläggningspersonal till Kiruna

Metso är ett världsledande industriföretag som erbjuder utrustning och tjänster för hållbar bearbetning av naturresurser och hållbara resursflöden inom gruv-, ballast-, återvinnings- och processindustrin. Med våra unika kunskaper och innovativa lösningar hjälper vi kunderna att effektivisera verksamheten, minska riskerna och öka lönsamheten. Metso är noterat på Nasdaq Helsingfors i Finland och hade en försäljning på cirka 3,2 miljarder euro 2018. Metso har över 13 000 anställda i mer än 50 länder.

metso.com, twitter.com/metsogroup

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i en vulk- och beläggningsverkstad med gummibeläggning av gruvutrustning. I arbetet förekommer även arbeten med transportband. De flesta av beläggningsjobben sker i verkstad, men du kommer också att arbeta direkt ute hos kund under t.ex. arbetstoppar. Som Vulkare tillhör du ett mindre arbetslag och behöver samarbeta med andra, men du måste också kunna arbeta självständigt. Arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag. Du rapporterar till närmaste Supervisor. Beredskap ingår.

För att lyckas

Vi söker dig som har erfarenhet från beläggning eller liknande arbetsuppgifter såsom golvläggare, mattläggare eller att du har vana från tillskärning av material. Det kan även förekomma mek-/servicearbeten i jobbet. Vi söker dig som är självgående och beredd på att kunna fatta egna beslut. Du ska vara en person som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du noggrann och tar ansvar för ditt arbete i den dagliga verksamheten. Ditt personliga engagemang är viktigt. Har du en vana från arbete med härdplaster, mekaniskt arbete, målnings- och rostskyddsbearbetning med sprutmålning, så är det meriterande.
Vidare ser vi att du har goda kunskaper i att hantera verktyg, och du kan gärna ha ett tekniskt intresse. Det är bra om du är flexibel och kan utföra vanligt förekommande mekaniska arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är en person som får saker att hända. Du är också förtroendeingivande och hanterar problem på ett metodiskt sätt. Du har inga problem att samarbeta effektivt med andra. Du delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information med syfte att arbeta mot gemensamma mål!
Körkort B är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Metso Sweden AB erbjuder dig:
-Utmanande uppgifter i en vänlig och respektfull miljö
-En möjlighet att utveckla Metsos branschledande lösningar
-En kultur som motiverar dig att göra ditt bästa
Tjänsten som Vulk- och beläggningspersonal är en tillsvidareanställning på heltid hos Metso Sweden AB i Kiruna.

Om ansökan

Metso har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”. Skicka in din ansökan senast den 27 februari 2019.

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Britt-Marie Persson, 070 – 492 11 92.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 – 598 980 10.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vulk- och beläggningspersonal, Vulk, Beläggning, Målning, Industri, Tung industri, Gruvindustri, Verkstad, Teknik, Gruvutrustning, Malmfälten, Metso, Metso Sweden AB, Kiruna, Norrbotten, Adecco.

Antal tjänster

1

Adress

Adecco Sweden AB, Tingshusgatan 2, 98231 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Adecco Sweden AB, Tingshusgatan 2, 98231 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2019-02-27
AMS-ID: 8145358

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.