Yrkeslärare inom husbyggnad till Luleå Praktiska gymnasium. 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Jobbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare med behörighet att undervisa på Bygg och anläggningsprogrammet med inriktning husbyggnad. Vi söker dig som har en pedagogisk skicklighet vilken bygger på en god kommunikation med eleverna. Vi ser även att du är väl förtrogen med skolans regelverk.

Luleå praktiska gymnasium, står i ett skede där vi ser till en god utveckling vad gäller didaktik, såväl som vår verksamhet totalt. Vi söker således dig som är driven och vill vara en del i att utveckla skolan vidare genom kollegialt lärande och samverkan för att eleverna ska få en helhetsbild av sin valda utbildning.

Du skall ha ett stort engagemang av undervisa, men framförallt en stark vilja att bidra till elevernas lärande samt att bidra till att eleven och verksamheten uppnår uppsatta mål.

Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt. Vi vill att du skall bidra till ett krativt och utvecklande klimat, där du medverkar i skolans utveckling. Vidare, söker vi dig som brinner för att utbilda och arbeta med ungdomar och har varje elevs bästa i fokus.

Vi söker nu en yrkeslärare inom Bygg- och anläggning, med inriktning husbyggnad, som är hungrig på att odla jobbsugna talanger.

Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda dina elever dit!

Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning i kurser som här till programmet enligt gällande läroplan. Du kommer även att fungera som mentor för eleverna samt vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang.

Vi är en liten skola, där det finns en stark kollektiv känsla, vi alla hjälps åt att bära skolan och verksamheten framåt. Därigenom hjälps alla åt med det som behöver göras.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Eftersom vi jobbar småskaligt är det lätt att lära känna alla och ”komma in i gänget”.

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar vilka möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, detta för att utbildningen ska bli den bästa för våra elever. Praktiska gymnasiet är sedan hösten 2017 en del i AcadeMedia, som är norra Europas största utbildningsföretag.

Praktiska gymnasiet i Luleå är en engagerad skola som syns ute i samhället. Hos oss finns drygt 200 elever och nästan 30 personal inom följande program; Fordonsprogrammet med Byggprogrammet med inriktning husbyggnad och måleri. Hantverksprogrammet med Frisör, Florist, Hudvård och Stylist, Handelsprogrammet, Hotell & turism, Industriprogrammet med inriktning svets, Naturbruksprogram med inriktning hund & häst, VVS och fastighetsprogrammet.

Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att ställa dem till rektor Jörgen Lundin 076-8265763 eller till jorgen.lundin@praktiska.se

Fackliga representanter som du kan vänd dig till

Unionen – Göran Hansson, goran.hansson@praktiska.se, 070-5082003

Lärarförbundet – Jenny Bryggman, jenny.bryggman@praktiska.se 070-3441035

Lärarnas Riksförbund, Ylva Degerlund, ylva.degerlund@praktiska.se 070-2893433

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Praktiska Gymnasiet Huvudkontor, ,

E-post för ansökan

jorgen.lundin@praktiska.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Praktiska Gymnasiet Huvudkontor, ,
Senaste dag: 2018-06-22
AMS-ID: 22627305

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.