• Om Eljester

  Eljester AB grundades 2014 och verkar i övergången mellan den gamla och nya medielogiken. Vi tar oss an de möjligheter som uppstår runt journalistik och regional utveckling i gränslandet mellan offentlig sektor, näringslivet, applicerad forskning och publiken.

 • Vår målsättning

  Eljester Jobb är den första kommersiella tjänst vi lanserade. Målsättningen är att med den som plattform stärka utvecklingen i Norrbotten genom att hjälpa kandidater och uppdragsgivare att hitta varandra, oavsett om det handlar om anställningar, konsultuppdrag eller franchising.

 • Vi arbetar tillsammans

  Tiden när en ensam publicist kunde äga en hel värdekedja och marknad är förbi. Med Eljester letar vi ständigt och tillsammans med andra efter den position där vi för ögonblicket kan bidra mest till utvecklingen.

  Med Eljester Jobb nyttjar vi öppna data från Arbetsförmedlingen, samt arbetar tillsammans med Reklam 365 och Norrbotten och Gotland Gratistidning för att effektivisera jobbannonseringen.

 • Vill du veta mer?

  Vill du veta mer om vår tjänst Eljester Jobb eller någon annan av våra tjänster så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss per telefon, mejl eller e-post eller på sociala medier. Du hittar alla uppgifter nedan.

  Du hittar även mer information om Eljester AB hittar du på www.eljester.se.

0920-949 00
Aurorum 1C, 977 75 Luleå

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.